Naše storitve

Vse kar potrebujete za izboljšanje vaše spletne učinkovitosti! Kar vaš potencialen kupec vidi, sliši ali prebere o vaših izdelkih ali storitvah vpliva na njegovo nakupno odločitev. Z uporabo preverjenih prodajnih orodij in aktivatorjev ga bomo odpeljali iz naročja vaše konkurence in ga navdušili za nakup.

Facebook oglaševanje

Uporabljamo preverjene psihološke sprožilce in aktivatorje, ki lahko s pomočjo Facebooka, tudi v nezainteresiranih kupcih spodbudijo radovednost, povečajo zanimanje in jih pozovejo k nakupni odločitvi.

Google oglaševanje

Včasih so najboljši prodajalci hodili od vrat do vrat, izvajali »hladne« klice v iskanju kupcev. Predstavljajte si obratno zgodbo – da kupci, ki si želijo to kar prodajate, iščejo ravno vas in ne vaše konkurence.

E-mail marketing

Vaš najboljši prodajalec lahko obišče več tisoč strank istočasno. Pokazali vam bomo kako lahko vašim obstoječim kupcem prodate več in večkrat. Pridobili boste več priporočil in pozitivnih izjav zadovoljnih strank.

Marketinška avtomatizacija

S preverjenimi metodami se boste izognili neposredni tekmi s konkurenco, povečali verodostojnost in zaupanje kupcev v vaše podjetje, vaše izdelke in storitve.

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Poskrbimo, da se vaša spletna stran ali trgovina pojavi na prvih mestih iskanj na Googlu.
Rezultat: več kvalitetnih obiskovalcev, večja prepoznavnost, več povpraševanj in naročil.

Izdelava spletni strani in e-trgovin

Če imate najboljše izdelke ali storitve, pa tega ne odraža vaša spletna stran/trgovina, ne boste nikoli vzbudili zanimanja novih potencialnih strank. Poskrbeli bomo, da bo vaš digitalni nastop prepričal več kupcev in jim zelo olajšal nakupno odločitev.

Vsebinski marketing

Zakaj naj stranke kupujejo pri vas? Če vas kupci ne ločijo od konkurence, ne pomagata niti kakovost niti ugodna cena. Instantno bomo izluščili vašo konkurenčno prednost in naredili pravi prvi vtis na vašo ciljno skupino kupcev.

TikTok oglaševanje

Izjemno vroča Tik Tok aplikacija bo v letu 2021 prevzela prestol socialnim omrežjem, kot so Facebook in Instagram. Njegova popularnost raste iz dneva v dan, zato ne zamudite priložnosti, da vašo ciljno skupino dosežete preko novega, učinkovitega kanala.

Grafično oblikovanje

Kupci so izrazito vizualna bitja, zato je prvi vtis odločilnega pomena. S pomočjo unikatnega dizajna bomo ustvarili privlačno zgodbo, ki bo kupce navduševala, izžarevala zaupanje in kredibilnost ter spodbujala nakupne odločitve

Ostali digitalni mediji

Številni naročniki so bili izjemno presenečeni, ko so začele prejemati zavidljivo število naročil iz digitalnih kanalov, ki jih prej sploh niso uporabljali. Predstavili in upeljali vam bomo zanimive kanale za doseganje ciljev.

Foto in video produkcija

Ustvarjamo unikatne zgodbe, ki spodbujajo nakupna čustva pri kupcih. Poskrbimo za celotno izvedbo od profesionalnega slikanja do izdelave privlačnih video vsebin.

Tekstopisje

Napisali smo že več kot 1000 prodajnih pisem za različne dejavnosti, zato točno vemo na katere psihološke sprožilce in aktivatorje se kupci odzivajo. Ugrabili bomo pozornost vašega kupca, mu nežno povečali zanimaje in ga vodili so uspešno zaključene nakupne odločitve.

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki