Izdelava spletnih strani in trgovin

Vse na enem mestu za uspešno prodajo na spletu!
Začnimo projekt!

Imate odličen izdelek/storitev – prodaja pa je (PRE)nizka?

Imamo rešitev! Temeljito poskrbimo, za vaš celovit spletni nastop v 4 korakih

01Analiza in priprava

Vse ključne konkurenčne prednosti, implementiramo v DNK vaše nove spletne trgovine. Po natančni analizi, predlagamo najbolj primerno platformo, za uresničitev vaših pričakovanj.

02Oblikovna zasnova

Vedno izhajamo iz CILJA po visoki konverziji/prodaji.
S temeljito analizo rezultatov uporabniške izkušnje na najvišjem nivoju, ustvarimo učinkovito, novo vizualno podobo vaše trgovine.

03Razvoj in postavitev

K razvoju pristopimo sistematično, saj s tem poskrbimo, da tehnično dovršen projekt, vedno uspešno aktiviramo – v dogovorjenem roku.

04Testiranje in launch

Le jahta brez lukenj, z delujočo opremo ter znanjem posadke – lahko pluje. Poskrbimo, da nova spletna trgovina deluje brezhibno in da naročnik obvlada potrebno znanje, kako jo »upravljati«.

Kako vam lahko pomagamo?

Napišite nam

PRIPRAVA NA NOVO E-TRGOVINO

»Katero platformo naj izberemo? Ali lahko povežemo računovodski program z novo stranjo? Bo res nova stran prodajala bolje, kot obstoječa?«

Brez skrbi!
Za nami je +150 uspešnih e-commerce projektov. Z vami, poskrbimo za vse; od izbire najbolj funkcionalne platforme za vašo dejavnost, do integracije najučinkovitejše uporabniške izkušnje, ki zadrži obstoječe in aktivno pridobiva nove kupce.

SPLETNA TRGOVINA, KI PRODAJA

2 največkrat slišana stavka, iz uvodnih sestankov: “Spletna prodaja mora biti boljša! Ali bo spletna prodaja boljša z novo trgovino?”

S holističnim pristopom vseh oddelkov (marketinga, designa, UX arhitekta…), poskrbimo, da je cilj do večje prodaje zanesljivejši. Dejstvo je, da se vse začne in konča pri uporabniški izkušnji, seveda v povezavi s predhodnimi podatki in rezultati opravljene analize.

UVAJANJE + VZDRŽEVANJE

V večini primerov, objava nove strani, ni največji zalogaj za naročnika… Pogosto je najbolj obsežen del za naročnika, lahko ravno vpeljevanje in seznanjanje s funkcionalnostmi nove spletne trgovine.

Pri nas poskrbimo, da so vsa navodila skrbno dokumentirana, še posebej damo poudarek, na najpogosteje zastavljena vprašanja. Lahko so v video ali pa v pisni obliki. Tudi vse želje po nadgradnjah so pregledane in urejene v dogovorjenem času.